New WinCustomize 2010 Comprehensive Bug Thread

Wednesday, April 21, 2010 by Kestral2040 | Discussion: WinCustomize 2011 Feedback

Ok now that we are out of beta, please try and post any bugs you are finding here.  I will be monitoring this thread and trying to fix/troubleshoot whatever is posted.

First Previous Page 2 of 20 Next Last
Badgename
Reply #21 Wednesday, April 21, 2010 9:26 PM

May just be me, but when trying to "customize" the gallery items, the screen listing available applications does not scroll past "Icons".

WebGizmos
Reply #22 Wednesday, April 21, 2010 9:57 PM

Quoting WebGizmos,
reply 17
Just uploaded 8 submission to the Winstep gallery and none have shown up.

I see a bunch in the gallery, is it ok now?

Yeah...I see them there now. Thanks Scott. But if I go to "My Site" and click on "My Gallery" the screenshots are all broken.

pm41
Reply #23 Wednesday, April 21, 2010 10:17 PM

Everytime I try to edit a post on an article, it doesn't save the changes (yes, I clicked Save).

LightStar
Reply #24 Wednesday, April 21, 2010 10:25 PM

Well, how about when your in the forums and click the Home link, and it goes to the WinCustomize.com URL, which right now is basically dead.  This happens in several areas of the new site.

WebGizmos
Reply #25 Wednesday, April 21, 2010 11:47 PM

Email notifications regarding skin comments are as follows...#body# Nothing else is in the email.

 

Frankief
Reply #26 Thursday, April 22, 2010 12:30 AM

I could be looking to get flamed here but I think the move was made way before the site was ready. Trying to do anything here is far too tedious and frustrating with all the missing content and nothing is uploading as it should. Think I'll just stay away for a few days  til the bugs get fixed. Visually, it is stunning but functionality is poor at the moment. It is extremely slow for me on IE8, many broken links and red x's!

RedneckDude
Reply #27 Thursday, April 22, 2010 12:57 AM

BUG:

I still show 2 skins in processing,(24 hrs now) which are non existent, and then there is my weather widget that shows up in adni18's gallery as a wallpaper....please someone, help!!!!!

 

This site has more bugs than a housing project!!!  

 

 

RedneckDude
Reply #28 Thursday, April 22, 2010 1:07 AM

 

Frankief
I could be looking to get flamed here but I think the move was made way before the site was ready. Trying to do anything here is far too tedious and frustrating with all the missing content and nothing is uploading as it should. Think I'll just stay away for a few days  til the bugs get fixed. Visually, it is stunning but functionality is poor at the moment. It is extremely slow for me on IE8, many broken links and red x's!

 

I agree.

 

amitsaran
Reply #29 Thursday, April 22, 2010 1:20 AM

Unable to upload Dreams on the new site........either it says security error or nothing happens when I upload the dream file

kenwas
Reply #30 Thursday, April 22, 2010 4:02 AM

Unable to upload zip wall file.  HTTP error for zip file regardless of browser. FF 3.6

Preview uploads fine.

FREE-T
Reply #31 Thursday, April 22, 2010 5:09 AM

I can't seem to upload anything,the site accepts preview image but won't accept zip.

In my skins list there should be details like total nu.of downloads,nu. of comments and stuff like that (like on old site).You have to go skin by skin to be able to see if anybody commented or how many downloads have there been.

Also what's up with so many broken links what's one of the most annoying things about the new site. 

 

The site is faster and better looking but that's not enough.

Snowman
Reply #32 Thursday, April 22, 2010 5:27 AM

RedneckDude
I still show 2 skins in processing

Not any more.

The uploading process appears to be a "tad" borked at the moment.

 

Snowman spreads some positiv karma....

Whining and bitching won't speed up the process.

gmc2
Reply #33 Thursday, April 22, 2010 6:08 AM

I could be looking to get flamed here but I think the move was made way before the site was ready.

I don't think people will flame you for stating the obvious, it's kind of a Yo-da statement.

I signed up to be a subscriber and user not a beta tester. While I don't mind helping out occasionally switching to the new site in it's present condition has created, for me at least, a frustrating experience. Those things that I am accustomed to see/do here are not present anymore.

Can not access "my skins", can not access my settings, can not rate submissions, can not read the author's comments or can not change the number of previews viewed. Add these to those already mentioned that may or may not affect my viewing experience and I would agree that site switch happened way before it's time.

I know that some of these issues are browser related issues and they could even be my problem with my medium-high security settings disabling flash or blocking third party cookies (WC is listed as an exception) but two days ago everything was working just fine and now they're not. I haven't changed anything.

DrJBHL
Reply #34 Thursday, April 22, 2010 6:09 AM

Takes forever to load. Not true for other websites visited. Same bugs about links to nonexistent pages.

WebGizmos
Reply #35 Thursday, April 22, 2010 6:16 AM

Yup...looks purdy...but more bugs than ever before! Honestly...I'd be happy with a site that looks like it was made out of crayons and tablet paper as long as it actually worked. It's very frustrating.

kenwas
Reply #36 Thursday, April 22, 2010 7:00 AM

[quote who="FREE-T" reply="31" id="2600182"]I can't seem to upload anything,the site accepts preview image but won't accept zip.

In my skins list there should be details like total nu.of downloads,nu. of comments and stuff like that (like on old site).You have to go skin by skin to be able to see if anybody commented or how many downloads have there been.

Are these gone permanently as features?

Disturbedcomputer
Reply #37 Thursday, April 22, 2010 8:46 AM

NOTES:
 Fire Fox = FF Internet Explorer = IE
 I am in FF and always open in a new tab

{BUG-1}

 when clicking on Category and check Dock Backgrounds only
My newest dock (It's a Name) is not their.
But when I have nothing checked in cat. it is their

{BUG-2}

 clicking on the words My Site takes me to the Old site.
 
{BUG-3} note this could be counted as 3 & 4 but just 3

 My name Don't have my title of Apprentice any more even though
the old site I had to change it every time I log-on. and the new I  can't find the settings tab to fix it.  

{BUG-4}

 When clicking on my name at the top it takes me to my site ok good
but NO Tab or drop down to just see EXAMPLE(s): wallpapers, dock  etc. don't know about anyone els but when I go to there page (site) I like to be able to see just what I want to.


{BUG-5} this one is when the NOTES from above come to play

 The old site when I was in, lets say Objectdock I would open (by  right clicking) in a new tab several tabs 10, 20 etc. (but I will just use 4 as EXAMPLES) so opening 4 tabs to look at the docks when CLICKING (NOT right click) on the picture to see it in it's glory FF would open it in a new tab (#5) and take me to it (the picture) so when I was done seeing it I would just have to close the new tab #5 and it (FF) was so, so kind as to take me back the the tab I was on (Now that was so F@#king SWEET) IE was/is too dumb to do this and so is the NEW WINCUSTOMIZE site they MESSED UP my sweet FF and now to see the picture with out hitting the back button I have to RICK CLICK on the picture to open it in a new tab oh, my the labor I have to do... PLEASE, PLEASE PUT IT BACK THE WAY FF WAS and no you can't tell me it's a FF thing I Wont can't will not no way  believe you as, to it is JUST NOW doing it like IE on the new site.

(NOTE to the ones that don't get it I DID ADD hummer TO THE BUG 5) so please restrain your self from flamming me...


{BUG-6}
 Fiter is not saving setting or categories if cat saves

{BUG-7}

as with a lot LOADS S  L  O  W


{BUG-8}
 not new site.. ObjectDock plus 2 is not in my Impulse


over all the new site LOOKS GOOD well it better as one of you stated it took a YEAR

but it should still be in beta

 

Edit oops for got one

{BUG-9}
 Don't know about all but when in ObjectDock 60 per page
we start at the top as we should as for it is loading it as
LAST UP DATED but when I get to the bottom and hit the next page
and it loads I am still at the bottom of the next page it's set to show
LAST UP DATED so it should take you back to the top

 

 

 

captainmoonlight
Reply #38 Thursday, April 22, 2010 8:56 AM

  1) bug  the search  will not  let me type in the blind i am looking for  after clicking icon 2) the filters will not hold  on tick boxs  and cat, will not hold  tick   Click the windows 7 then disappears so cant apply fillters  3) can not go up to 30 or 60 pic  up to 18 works ok am using wc browser

Island Dog
Reply #39 Thursday, April 22, 2010 9:02 AM

Concerning My Skins pagehttps://forums.wincustomize.com/380792

 

Island Dog
Reply #40 Thursday, April 22, 2010 9:04 AM

captinmoonlight
  1) bug  the search  will not  let me type in the blind i am looking for  after clicking icon 2) the filters will not hold  on tick boxs  and cat, will not hold  tick   Click the windows 7 then disappears so cant apply fillters  3) can not go up to 30 or 60 pic  up to 18 works ok am using wc browser

WinCustomize Browser is no longer supported.  WinCustomize can only be accessed via a web browser now.

 

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01