Issue with Back - Forward and Down Arrows in Explorer (FIXED)

Been going on for years...

Wednesday, February 5, 2020 by LightStar | Discussion: WindowBlinds

This problem has existed for years, and I would have thought someone at Stardock would have caught it by now, but I guess not.  After applying a skin, any skin, the back-forward-down arrows in explorer are fine when you open an explorer window. But if you apply the skin again, like when designing in SKS, the issue occurs. See image below.

Win 10 Issue

Hope this can be fixed, it gets really irritating after awhile.

AzDude
Reply #1 Wednesday, February 5, 2020 4:28 PM

Hello,

I have forwarded your report to the Stardock support team for their review and recommendations.

Please keep an eye on this thread for any updates.

We really do appreciate your feedback, thanks.

 

AzDude
Stardock Community Assistant

JanOscar
Reply #2 Wednesday, February 5, 2020 5:19 PM


Hope this can be fixed, it gets really irritating after awhile.
I second that. Happens randomly when not using SKS or changing skins too at my computer.

basj
Reply #3 Wednesday, February 5, 2020 7:14 PM

Hello,
Sorry to hear you are having issues. But, I can't reproduce it on both my Window 10 systems. Any specific steps that I need to do to reproduce it?

Thanks

Basj,
Stardock Community Assistant.

don5318
Reply #4 Wednesday, February 5, 2020 7:24 PM

I third the motion, I get it all the time When I ran Win 8.1, and Win 10, it happens mostly if I have a window open, for any length of time, I don't have to reload a skin (but it does happen on reloading too), just keep my Explorer window open long enough, and it'll change the arrow buttons to the default (I guess) from the skinned arrow.  I'm usually opening files/folders, and then it will eventually change. I'm glad I'm not the only one getting this, cause at first, I thought it was just  me.   

basj
Reply #5 Wednesday, February 5, 2020 7:28 PM

Hello,

Thanks for the input, but is this has something to do with "OldNewExplorer"? Since I recognize from Tom's screenshot the explorer look a bit different than mine.

Thank you,

Basj
Stardock Community Assistant.

LightStar
Reply #6 Wednesday, February 5, 2020 9:06 PM


Hello,

Thanks for the input, but is this has something to do with "OldNewExplorer"? Since I recognize from Tom's screenshot the explorer look a bit different than mine.

Thank you,

Basj
Stardock Community Assistant.

 

Hmmmmm, I will check that out, thanks!

LightStar
Reply #7 Wednesday, February 5, 2020 9:21 PM

That was it! I Uninstalled Old New Explorer, rebooted, the opened Old New Explorer and unchecked the box for "Use alternate navigation buttons style", Installed Old New Explorer again and all is fine. Thanks basj!

basj
Reply #8 Wednesday, February 5, 2020 10:53 PM

Great, Glad it work out.

Thank you,

Basj
Stardock Community Assistant.

don5318
Reply #9 Thursday, February 6, 2020 1:03 AM

Thanks Basj!   

basj
Reply #10 Thursday, February 6, 2020 1:20 AM

Welcome Don.

Thank you,

Basj
Stardock Community Assistant.

JanOscar
Reply #11 Thursday, February 6, 2020 9:13 AM

don5318

Thanks Basj!
+1
That was....  

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01