still having troubles

not installed correctly

Sunday, November 20, 2016 by doortech1 | Discussion: WindowBlinds

Back to troubles! I made a start menu, first one in years, and I can not see it!

I can not get even Diamond skin to work in wb10. Aero glass and cideral work, but when I try other skins, it goes to classic looking mode and the ABOUT in wb10 says, not installed correctly. When I re-apply Aero it works then reads , installed correctly, but desktop manager not enabled and I lose the SCRN.dll in the ABOUT wb10. Then, if I close wb10, re-open, it reads, installed correctly. I am struggling, could it just be my download, I am on dial up still and downloaded in segments due to time. I may need to go somewhere else with better download rate. Any help would be great. Trying to avoid the support thing, I hate waiting and to go through any ordeal to fix. Thanks in advance , DT1.

Uvah
Reply #1 Sunday, November 20, 2016 7:56 AM

Try this. Go to the SD store and your account. Download a fresh copy of the WB installer (latest version is 10.5), sometimes the download gets corrupted. Disable your anti virus temporarily. Reinstall WB, reboot and see what happens. If the problem persists send an email to support. You'll get an automated response saying your email has been received. Wait for an actual response from support and follow their instructions. Hope this helps. 

DaveRI
Reply #2 Sunday, November 20, 2016 10:33 AM


windowblinds doesn't appear to be installed correctly on this machine'

Are you using ESET antivirus?

neone6
Reply #3 Sunday, November 20, 2016 4:29 PM


Thanks all, now to remember how to skin. Hmmmm.
Why didya stop in the first place ? 

-Oh, and Welcome back !

doortech1
Reply #4 Monday, December 5, 2016 7:55 PM

suggestions?

LightStar
Reply #5 Monday, December 5, 2016 8:13 PM

Only thing I can suggest DT is to apply the default skin, unload WB then uninstall WB, reboot, run a good registry cleaner or two. Reinstall WB, reboot and see what happens.

doortech1
Reply #6 Tuesday, December 6, 2016 12:35 AM

Thanks Tom, I did try that approach, many times! Same result. When I apply any of my skins or any skin other than CIDERAL, or Aero's, explorer crashes and desktop windows manager stops working according to WB, but shows running in services. When I reapply, several times to get to take, the skins that work, everything is okay. I can not use DIAMOND to make a skin as it won't apply. Crashes! Any other thoughts?

neone6
Reply #7 Tuesday, December 6, 2016 1:59 AM

doortech1

..........can not use DIAMOND to make a skin as it won't apply.
It really sounds like you got some serious issues with your machine, Hidden Malware or something that really conflicts with WindowBlinds.

-What Malware and adware removal software do you use ?

-Have you tried to disable background programs one by one to see if there's a conflict ? (A pain I know but that's what "they" say is the only way to find out). 

Uvah
Reply #8 Tuesday, December 6, 2016 6:02 AM

Go the support route DT1. Reference this thread and provide screenshots if you can. If anyone can figure out what's causing it they can. If it takes a bit of time it may very well be worth it. As for being on dial up.....downloading in bit and pieces can screw things up. A file or two can go missing or be corrupted. Get a USB flash drive and ask a friend if you can download from their machine. Trying to help.

DrJBHL
Reply #9 Tuesday, December 6, 2016 11:13 AM

DaveRI



windowblinds doesn't appear to be installed correctly on this machine'



Are you using ESET antivirus?

DT1...I didn't see an answer to DaveRI's good question.

Also... here's support's email: http://esupport.stardock.com/index.php?/Tickets/Submit

 

doortech1
Reply #10 Tuesday, December 6, 2016 6:15 PM

Sorry everyone trying to help. No antivirus period. I appreciate the link also!

when I apply any skin other than Aero or Cideral, explorer crashes and as stated, Wb claims desktop windows manager has stopped, but it is running in services. The registry entries change according to the skin applied. Not sure what should be there, there are several, blur, glass, opaqueblend, color balance, few others.  Stumped. Thanks all and off to support I guess.DT1

c242
Reply #11 Wednesday, December 7, 2016 9:12 AM

Solution: Uninstall Hyper-V feature from the system.

doortech1
Reply #12 Thursday, December 8, 2016 5:01 AM

Running windows 7, I don't believe that is on my pc. Seems a server and windows 8 and above program. Ty!

Uvah
Reply #13 Thursday, December 8, 2016 5:18 AM

Checked out Hyper-V. According to the tech article Win 7 doesn't include the feature to install it. For Win 8 and above. 

Chasbo
Reply #14 Thursday, December 8, 2016 10:09 AM

I'm still on 7 as well. I had to install. Uninstall. re-install. I made sure nothing was left over from earlier install of WB. It finally took and all is fine now with WB10.

c242
Reply #15 Thursday, December 8, 2016 2:17 PM

Sorry, didn't read Win 7 anywhere, would not have done that suggestion then.

Uvah
Reply #16 Thursday, December 8, 2016 5:17 PM

Good intentions are still good.

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01