No upload buttons

Thursday, December 12, 2013 by DPCloud | Discussion: WinCustomize Talk

When I try to upload the buttons for the preview image and file are missing, only the submit button appears. I thought about deleting cookies but when I refresh the page the buttons appear but disappear right away. I know my stuff isn't that good but have I been banned and nobody told me? I get the same for icons and walls so I guess it's everything for me. I'm on IE 11

gmc2
Reply #1 Thursday, December 12, 2013 12:08 PM

usually what I have to do to make it work, use another browser and ensure that flash is enabled.

DPCloud
Reply #2 Thursday, December 12, 2013 12:25 PM

That worked, thanks 

RedneckDude
Reply #3 Thursday, December 12, 2013 12:25 PM

I use IE 11 with no problems. Do you have addons running?

Compatibility mode?

DPCloud
Reply #4 Thursday, December 12, 2013 12:27 PM

Jim I have no idea but thanks.

DaveBax
Reply #5 Thursday, December 12, 2013 12:49 PM

I been banned and nobody told me

You weren't supposed to be told but just vanish. Back to the drawing board as that didn't work.

DPCloud
Reply #6 Thursday, December 12, 2013 12:58 PM

DaveBax
You weren't supposed to be told but just vanish. Back to the drawing board as that didn't work.

Dave as hard as my head is subtle would never work, better to use a brick.

DaveBax
Reply #7 Thursday, December 12, 2013 1:14 PM

DPCloud


Quoting DaveBax, reply 5You weren't supposed to be told but just vanish. Back to the drawing board as that didn't work.

Dave as hard as my head is subtle would never work, better to use a brick.

Good point.

Glad you solved your situation.

 

DPCloud
Reply #8 Thursday, December 12, 2013 1:17 PM

Jim I don't want you to think I'm blowing you off I'm just not that computer savvy so not sure what you were talking about. Sorry if I gave the wrong impression. 

RedneckDude
Reply #9 Thursday, December 12, 2013 3:28 PM

DPCloud

Jim I have no idea but thanks.

You don't know if you have add ons running?  

 

You don't know if you have turned on compatibility mode for WC?   

 

Please back away from the PC!!  Turn it off, and back away slowly, never look back!!        

 

 

 

 

You'd have to go to the cog, top right corner, below the titlebar buttons, click it, click compatibility view settings, then add WC to the list.   Maybe that'll help.

 

Go back to the cog, click it, click Manage addons, then disable any addons, one at a time, till you fix the problem.

RedneckDude
Reply #10 Thursday, December 12, 2013 3:30 PM

DPCloud
as hard as my head is subtle would never work, better to use a brick.

 
DPCloud
Reply #11 Thursday, December 12, 2013 3:34 PM

Now you're catching on, thanks 

gmc2
Reply #12 Thursday, December 12, 2013 5:25 PM

It's generally a flash issue. You have to have flash enabled to upload to the site.

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01