Nexus broke....

I did it with OD

Saturday, November 6, 2010 by Uvah | Discussion: WinCustomize Talk

When I found out OD skins could be used by Nexus I loaded the ones I had and boom! Nexus froze up after I tried applying one of the docks. That one was one of the liteshow docks. I could not apply any of the skins. Couldn't shut it down except through task manager. Started it back up and it still didn't work. Did an uninstall then a reinstall but no change except one. It's stuck in the quick launch window and won't come out. It won't respond to right clicking either. 

DaveRI
Reply #1 Saturday, November 6, 2010 6:10 PM

I know Jorge does show up on these forums from time to time but I'll bet you'll have a lot better luck if you ask on his forums over here:

http://forums.winstep.net/phpBB2/viewforum.php?f=2&sid=ad2ffb2c5d7a7d6d720d5959ace077d6

 

DrJBHL
Reply #2 Saturday, November 6, 2010 6:20 PM

I searched the Gallery and found no "liteshow".

Give us a link to this skin.

Open your Explorer and under Winstep/backgrounds delete the background. Make sure you didn't try to load a program there, and if you left the .ini file in that "liteshow" folder, get it out.

Don't import the .ini's to Nexus. Use backgrounds only and make sure the files have the same name when you put them together.

In fact, uninstall the Nexus without saving settings and then reinstall after a reboot.

Did you try to load a Winamp skin there? That's the only 'litestep' I found with google.

Uvah
Reply #3 Saturday, November 6, 2010 10:46 PM

The tiles are called Lightshow but it happened after I imported the docks. Lightshow I chose at random when Nexus froze and yes, I did a reboot after the uninstall and again after reinstalling Nexus. And no again to the Winamp skin. I don't have any of those. I'll do the delete then another uninstall and see what happens.

yrag
Reply #4 Saturday, November 6, 2010 11:12 PM

Before you bork your whole system, restore prior to doing all this.

Uvah
Reply #5 Saturday, November 6, 2010 11:14 PM

Did the uninstall again without saving settings. Did the reboot and reinstalled Nexus. Thirty seconds later Nexus is back up and running. Take a look at the screen shot. The OD skin is up. I couldn't find any folder at all with backgrounds for Nexus. Looked where it is in program files (x86) and in the Winstep folder and no folder for backgrounds. Where does it store backgrounds. Oh ...almost forgot. When I tried to import a background Nexus only looked for zip files. I had to zip the ones I have in order to import them.

yrag
Reply #6 Saturday, November 6, 2010 11:23 PM

C:\ProgramData

DrJBHL
Reply #7 Saturday, November 6, 2010 11:27 PM

C/users/public/public documents/Winstep/Themes

yrag
Reply #8 Saturday, November 6, 2010 11:37 PM

Doc is correct. Themes are: C/users/public/public documents/Winstep/Themes

.ini files are: C:\ProgramData

Uvah
Reply #9 Saturday, November 6, 2010 11:42 PM

Found it. I took the ini out of plexi 3d and copied the folder to themes. Doesn'T show up when I changed the background.

DrJBHL
Reply #10 Saturday, November 6, 2010 11:52 PM

All better now?

Uvah
Reply #11 Sunday, November 7, 2010 12:14 AM

Yes doctor. Much better thanks to you and your awesome medical expertise when it comes to things WC. Thank you muchly.

DrJBHL
Reply #12 Sunday, November 7, 2010 11:27 AM

lol...glad to help, bud.

Jimbo9294
Reply #13 Sunday, November 7, 2010 11:33 AM

[e digicons]:karma:[/e] for all you guys. Huzzah!

Uvah
Reply #14 Sunday, November 7, 2010 7:29 PM

Nice colors.

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01