Menu Aggravation

Monday, March 5, 2007 by Imzadi | Discussion: Skinning

Okay....I've not had this problem before with a skin, but this one I'm working on now is about to drive me crazy. I've imported an image in to use as the menu background on the pulldown menus, and the MS Menus. For some reason, it's not showing up. It says it's there in Skinstudio, and it shows in the window preview just fine. But when I actually apply the skin, the menus are all pinkish/white instead of silver, which is what they're supposed to be. I thought at first that maybe I didn't apply the transparency to the menu item highlight, and it was actually covering up the menu, but no. If anybody has any idea what might be going on, I'd appreciate it. I know it's kind of hard to figure these things out just by telling what's going on, but I'm giving it a shot.
First Previous Page 3 of 3 Next Last
Imzadi
Reply #41 Tuesday, March 6, 2007 7:31 PM


I mean HERE it is:
Imzadi
Reply #42 Wednesday, March 7, 2007 10:25 PM
Just wanted to tell everybody that I found out what was causing this weird event. I had accidently put an image in the MenuBackground.ReflectionMap section. Do I feel stupid or what? I wasn't even looking there because I don't use that section as a rule. Well, thanks everybody for trying to figure out what the problem was. I'll keep an eye on that section in the future!

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01