WC back in time

Thursday, December 17, 2015 by benmanns | Discussion: Forum Issues

Not sure if today is a homage to Doc Brown and Marty. But i know that Forum Tab is strangely displaying old post without having new replies.
 

teddybearcholla
Reply #1 Thursday, December 17, 2015 8:07 AM

Greblins!!!!

Island Dog
Reply #2 Thursday, December 17, 2015 8:17 AM

It was a spammer.

 

Wizard1956
Reply #3 Thursday, December 17, 2015 8:41 AM

teddybearcholla

Greblins!!!!

  Spammers!!!!

teddybearcholla
Reply #4 Thursday, December 17, 2015 9:21 AM

Wizard1956

  Spammers!!!!
  Grebammers!  

Uvah
Reply #5 Thursday, December 17, 2015 9:37 AM

Greblinmammers! Run!  

Philly0381
Reply #6 Thursday, December 17, 2015 10:24 AM

Looks like the spammer is still at it. 

Jafo
Reply #7 Thursday, December 17, 2015 10:26 AM

Philly0381

Looks like the spammer is still at it. 

Nope...

benmanns
Reply #8 Thursday, December 17, 2015 11:22 AM

ah ok that explains why i did not see any new posts in each topic 

Uvah
Reply #9 Thursday, December 17, 2015 2:25 PM

Just look at who posted them. All the nics are the same.

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01