site access

Tuesday, July 27, 2010 by snake108 | Discussion: WinCustomize Site Issues

Been having some issues not being able to log in to W/C for most of the morning. Just the same as in April, May, June, and all July to date.

This is the only site i have problems with.

First Previous Page 1 of 2 Next Last
DrJBHL
Reply #1 Tuesday, July 27, 2010 9:52 AM

Same here. Walnut 1 seems to be slightly slow, but not infinite load times as earlier.

Philly0381
Reply #2 Tuesday, July 27, 2010 9:59 AM

No problems here.

Disturbedcomputer
Reply #3 Tuesday, July 27, 2010 11:47 AM

I get that to with a twist and then some

 

can log just fine with FF or IE at main page (https://www.wincustomize.com/) where I have most problems is when downloading or loading a page one moment it work just fine the next it just sits and tries to load or download something  and it helps if I login with both FF and IE some times..

and like a lot of us it ONLY does it here on WC oh and it's an EVERY DAY thing or every time.. I starting to think WC is never going to fix their site.

 

as for logging on this way  http://disturbedcomputer.wincustomize.com/skins.aspx  it just started to day with FF It will not log me in it takes me to

http://dnssearch.rr.com/?q=login.axd&con=nxd  and the kicker is I am already logged on from wincustomize.com but if I go to my site http://disturbedcomputer.wincustomize.com/skins.aspx  It don't keep me logged in and if I log out from WC.com and try to log in on DC.WC.com

it too takes me to Road Runner...

 

oh and disabled all add-ons st will not work cleaned History in both FF IE

 

not too be mean WC but it's time you finish/fix the new site

Frankief
Reply #4 Tuesday, July 27, 2010 12:24 PM

With IE8 or FF page loading is excruitiatingly slow. My broadband shows dormant and network usage shows 0 but it is only with this site. It sure takes the joy out of the site.

Philly0381
Reply #5 Tuesday, July 27, 2010 1:50 PM

I'm using IE 8 and not experiencing any problems, so is it the site or something else? 

Not sure if it makes a difference but I'm located in the U.S. in the state of New Mexico using Qwest DSL

gmc2
Reply #6 Tuesday, July 27, 2010 3:30 PM

I live in the eastern US (EDT) and find the site fairly slow until around 8:00 AM, almost every day since the change over.

jazzymjr
Reply #7 Wednesday, July 28, 2010 6:53 AM

I live in the southeastern US...have IE 8, and have problems loading the site ALL the time, regardless of the time of day, or which page I am trying to access....this has been since the changeover to the new site.  I have NO issues with any other site I access...it just occurs here.  I have broadband internet access (20 mbps), so I know that is not an issue.  I wish this could get fixed...the way it is now....I dread coming here, wondering how long it will take to load, if it loads at all.

Frankief
Reply #8 Thursday, July 29, 2010 3:05 AM

Just took a minute and a half to load the main page with IE8 running without addons. This is getting ridiculous. Another  minute to load the forums. What the heck is going on?

captainmoonlight
Reply #9 Thursday, July 29, 2010 10:17 AM

I am down under  and have 20000(KPS) (ADSL) and it still takes along time to load   if I am lucky all so tried to upload screenshots  still waiting to be in the gallery. I WONDER WHEN THEY GOING TO FIX IT all so tried to change picture on my site  all i get is error

Wizard1956
Reply #10 Thursday, July 29, 2010 11:16 AM

all so tried to change picture on my site all i get is error

To change your images on your site, go to joeuser.com to upload them. I think that function is still broken on WC. 

snake108
Reply #11 Friday, July 30, 2010 10:38 AM

Sounds like i am not on my own with regard to load problems on this site. Maybe thats why people like myself will not pay for wincustomize subscriptions.

Philly0381
Reply #12 Friday, July 30, 2010 11:29 AM

A new day here and still no problems with access to the site.

snake108
Reply #13 Friday, July 30, 2010 3:52 PM

Seems your in the minority Philly0381. 

Philly0381
Reply #14 Friday, July 30, 2010 5:19 PM

Looks like it snake108. 

Site access is still working fine for me.

I wonder it it has anything to do with possibly how folks have thier computers set up.  I try and keep mine plain and simple with the bare minimum of additional programs for security and no 'help or optimizing' programs.

narbytrout
Reply #15 Friday, July 30, 2010 5:20 PM

Thus the age old problem with wincustomize...

There has been times (this has been on again off again for YEARS) where the site is extremely slow.

I vaguely remember the powers that be trying to solve this problem before.  Like getting new servers and such.

Obviously, this problem needs attention again.

Disturbedcomputer
Reply #16 Friday, July 30, 2010 8:19 PM

 

I wonder IF it has anything to do with possibly how folks have thier computers set up.

 

t is only with this site.

.it just occurs here.

regard to load problems on this site.

it ONLY does it here on WC

I vaguely remember the powers that be trying to solve this problem before. Like getting new servers and such.

Obviously, this problem needs attention again.

Or Hire the one(s) that did deviantART

Philly0381
Reply #17 Friday, July 30, 2010 9:07 PM

Just doesn't make sense for you folks to be having problems and I'm not. 

I wonder if there are more folks not having site access problems that are not responding?

Cameochi
Reply #18 Friday, July 30, 2010 9:17 PM

Philly0381
Just doesn't make sense for you folks to be having problems and I'm not. 

I wonder if there are more folks not having site access problems that are not responding?

I have Road Runner - 20mbps - no problems anywhere but here.  Generally, my connection is really fast.  Early morning seens to be exceptionally slow.  Maybe everyone is logging on before they go to work?  OR maybe they are running batch jobs or something?  I live in the Southeast not far from JazzyMJR and RR is absolutely great.  I will check tomorrow using Chrome and see it that makes a difference but I rather doubt it. 

snake108
Reply #19 Saturday, July 31, 2010 2:00 PM

I am in the UK, and i cant log on in the mornings. Do not run any optimizing progs, etc. Like i said before i would gladly pay a wincustomize sub if i could use the site more often.

Fuzzy Logic
Reply #20 Saturday, July 31, 2010 2:21 PM

One comment form the powers that be I found disturbing is all the sites having a common database, which is whay all the Stardock sites get slow together. Now, if someone is paying a WinCustomize subscription, isn't that money being pumped into all the other sites too? Hmmm...

Please login to comment and/or vote for this skin.

Welcome Guest! Please take the time to register with us.
There are many great features available to you once you register, including:

  • Richer content, access to many features that are disabled for guests like commenting on the forums and downloading skins.
  • Access to a great community, with a massive database of many, many areas of interest.
  • Access to contests & subscription offers like exclusive emails.
  • It's simple, and FREE!



web-wc01